Gemiddelde levertijd: 2-5 werkdagen. Meestal verzenden wij onze bestellingen op donderdagen of vrijdagen. Is er haast bij uw bestelling? Neem even contact met ons op, soms laat onze agenda een extra verzend moment toe.

Verzenden & retouren

Verzending

 

 

  • Niet-Lief rekent €5,- per bestelling aan verzend-, verpakkings- en administratiekosten per bestelling binnen Nederland. Voor pakketten met een uitzonderlijk formaat of een totaal gewicht >10kg geldt een meerprijs.

  • Bij bestellingen boven de 100 euro bieden wij gratis verzending.

  • Wanneer er dingen mis gaan tijdens de verzending is Niet-Lief niet aansprakelijk, tenzij kan worden aangetoond dat dit door een fout van Niet-Lief is gebeurt. 

  • Voor bestellingen uit Belgie rekent Niet-Lief 15 euro aan verzend-, verpakkings- en administratiekosten voor pakketten < 2 kg. Bij hogere gewichten geldt een meerprijs. Geeft de webshop bij het afrekenen een hoger tarief dan 15 euro aan voor verzending? Wacht dan met betalen totdat u een mail van ons heeft ontvangen. Het kan zijn dat uw pakket echt zwaarder is dan 2kg, en dat u dus wat meer betaalt. Maar soms valt het gewicht mee, en valt u in een lagere gewichtsklasse dan onze standaard software aangeeft.
  • Niet-Lief biedt de mogelijkheid om uw bestelling op afspraak te komen ophalen in Den Haag. U betaalt dan geen verzend-, verpakkings- en administratiekosten

  • Niet-Lief biedt de mogelijkheid om uw bestelling te combineren met een bestelling bij fournituren-webshop "Een Steekje Los" (www.eensteekjelos.nl). Wanneer u bij beide webshops binnen 24u een bestelling plaatst betaalt maar één keer verzendkosten. Zit er meer tijd tussen beide bestellingen, neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat uw eerste bestelling niet toevallig al verzonden is. Als een pakket al op de post is kunnen er geen producten meer aan toegevoegd worden.
  • Wij streven ernaar binnen 5 werkdagen na het ontvangen van de betaling de bestelling te leveren. Bij sommige producten die wij niet op voorraad hebben kan dit wat langer duren. Ook in vakantieperiodes kunnen bestellingen wat meer tijd kosten.


Ruilen en garantie

 

  • Ruilen mag binnen 14 dagen na aankoop. Het product moet in nieuwstaat aan ons geretourneerd worden, en de extra verzendkosten zijn voor jou. Laat even per email weten wanneer je een product wilt ruilen, zodat we weten wat er aan de hand is.

  • Niet-Lief geeft de garantie dat de producten in goede staat zullen worden geleverd. Is er toch iets mis met het geleverde product dan wordt dit kosteloos vervangen. Dit geldt natuurlijk niet als het product door eigen schuld of door oneigenlijk gebruik stuk is gegaan.

 

Zie onze algemene voorwaarden voor meer voorwaarden en informatie.

 

Terug naar boven