Gemiddelde levertijd: 2-5 werkdagen. Meestal verzenden wij onze bestellingen op woensdagen en donderdagen. Is er haast bij uw bestelling? Neem even contact met ons op, soms laat onze agenda een extra verzend moment toe.

De Roe (rotan)

€15.00

De Roe van Zwarte Piet!! Een must-have in deze tijd van het jaar.

Deze roe is gemaakt van 10 strengen 4-6mm rotan. Rotan is het materiaal waar klassieke canes ook van gemaakt worden: sterk en buigzaam. Daardoor is deze roe geschikt om hard mee te slaan zonder dat je bang hoeft te zijn dat de roede kapot gaat. Veel roedes die je tegenwoordig in de winkels vindt zijn met name bedoeld voor de sier, als je er serieus mee mept sla je je roe aan gort. Met deze roede zul je behoorlijk je best moeten doen om er stukjes vanaf te slaan. Wil je hem helemaal zo goed als onbreekbaar hebben? Zet hem dan een paar uur in het water voor gebruik. Als je rotan nat maakt wordt het nóg buigzamer, dus nóg gemener en moeilijker te breken.

Qua pijn valt de roe trouwens mee, in ieder geval als je hem vergelijkt met een cane. De kracht wordt verdeeld over meerdere strengen.

Lengte circa 50cm. De roede is afgewerkt met mooi jute touw voor een robuuste look.


In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op vrijdag 16 november, 2012.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..
Logo designed by Kaia, model: Laura
Copyright © 2019 Niet-Lief. Powered by Zen Cart Designed by Zen Flavor