Gemiddelde levertijd: 2-5 werkdagen. Meestal verzenden wij onze bestellingen op donderdagen of vrijdagen. Is er haast bij uw bestelling? Neem even contact met ons op, soms laat onze agenda een extra verzend moment toe.
Zware leren strokenzweep

Zware leren strokenzweep

€50.00

Gelieve te kiezen:In winkelwagen:
Beschrijving

Zware leren strokenzweep met een volle bos van rond de 36 stroken. De stroken zijn gemaakt van verlijmd leer: aan de buitenzijde zijn de stroken van prachtig gekleurd leer, aan de binnenzijde van zwart suede. In hun geheel zijn de stroken zeer soepel maar toch zwaar en stevig.

Deze zware zweep geeft een zeer krachtige maar doffe klap. Door de volle bos en de brede stroken wordt de kracht van de klap zeer gelijkmatig over de rug of billen verdeeld. De meeste subs kunnen veel meer "doffe" pijn hebben dan "scherpe" pijn. Doffe pijn is niet minder pijnlijk, zeker niet na een aantal loeiharde klappen op precies dezelfde plek. Maar subs vinden het doorgaans makkelijker om zich eraan over te geven en zich te ontspannen. Daardoor genieten ze veel meer van de pijn. Deze doffe zweep is dus een uitstekende zweep voor een uitgebreid zwepenspel dat hard en pijnlijk maar toch ook "lekker" moet zijn. De zweep bij uitstek voor het opwekken van een heerlijke endorfine-rush.

Lengte: stroken 55cm, handvat 22cm. Breedte van de stroken: 1cm.

Deze zweep is momenteel verkrijgbaar in de kleuren: rood-zwart, paars-zwart en helemaal zwart. Kies de gewenste kleur uit het onderstaande drop-down menu.

Paars, rood, roze, zwart

Recensies (0)
Momenteel nog geen recensies.
Terug naar boven