Gemiddelde levertijd: 2-5 werkdagen. Meestal verzenden wij onze bestellingen op woensdagen en donderdagen. Is er haast bij uw bestelling? Neem even contact met ons op, soms laat onze agenda een extra verzend moment toe.

Tepelgrijpers

€22.50

Druk op de achterkant van de klem om hem te laten openen. Laat je de knop los dan sluiten de grijpklauwtjes zich automatisch. Grijpt alles wat er tussen zit, een tepel, maar ook een oorlel, velletje huid.. Erg gemene klemmetjes, 2 stuks aan een ketting.

Heel eerlijk? Wij van Niet-Lief vinden dit speeltje een beetje extreem. Het doet idioot veel zeer. Ook zijn de grijpklauwtjes scherp. Dat is waardoor ze zoveel pijn doen, maar het maakt deze klemmen niet echt geschikt om aan te trekken of veel mee te bewegen. Als je ze van de huid af trekt dan laten ze krassen achter, op kwetsbare huid mogelijk wondjes. Dat moet je ding zijn, wil je dat niet moet je ze alleen gebruiken in een spel waarbij het slachtoffer heel stil kan blijven zitten of liggen. En ze er dan voorzichtig met beleid weer af halen.

Wij raden ze dus niet aan als "my first nipple clamps". Wil je iets multifunctioneels dan kun je beter iets pakken dat minder scherp is en toch pijn doet. Bijvoorbeeld cloverklemmen. Heb je al veel soorten tepel speeltjes dan is dit een bijzondere variantie die anders voelt dan andere klemmen.


In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 06 september, 2017.


Logo designed by Kaia, model: Laura
Copyright © 2019 Niet-Lief. Powered by Zen Cart Designed by Zen Flavor