Gemiddelde levertijd: 2-5 werkdagen. Meestal verzenden wij onze bestellingen op woensdagen en donderdagen. Is er haast bij uw bestelling? Neem even contact met ons op, soms laat onze agenda een extra verzend moment toe.

Hood Kunstleer met mondopening

€25.00

Hood van stevig en mooi uitziend kunstleer. Deze hood heeft een leuke prijs-kwaliteitsverhouding: voor een product in deze prijsklasse heeft hij een goede pasvorm en sluit hij goed af. Ademen kan door de neus Ún de mond is beschikbaar, wat natuurlijk altijd handig is.

Aan de achterzijde afgesloten met een rijgsluiting, daardoor is de hood voor de meeste hoofdmaten geschikt.

Deze hood maar alleen 1 nadeel: de rits op het voorhoofd slaat helemaal nergens op. Volgens de beschrijving van onze groothandel was het de bedoeling van de rits om de sub een mogelijkheid te geven om iets te zien. Helaas valt de rits niet bij de ogen, maar op het voorhoofd, zoals de oplettende klant aan de foto al kan zien. Daar de meeste subs geen ogen op hun voorhoofd hebben is de rits dus als kijkgat een beetje nutteloos. Als je met je hand het open ritsgat naar beneden trekt kun je een beetje naar buiten gluren, genoeg om bijvoorbeeld zelfstandig naar de wc te gaan zonder de hele hood af te doen. Maar ik raad het mijn klanten af om de ritssluiting te gebruiken voor het zien van een goede pornofilm.


In winkelwagentje:

Artikel opgenomen in ons assortiment op woensdag 11 juni, 2014.

Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..Logo designed by Kaia, model: Laura
Copyright © 2019 Niet-Lief. Powered by Zen Cart Designed by Zen Flavor