Gemiddelde levertijd: 2-5 werkdagen. Meestal verzenden wij onze bestellingen op donderdagen of vrijdagen. Is er haast bij uw bestelling? Neem even contact met ons op, soms laat onze agenda een extra verzend moment toe.
 

 

Het gezicht achter..

Ik zal mij even voorstellen: ik ben Pluutje, de eigenares van deze webshop. Met behulp van mijn vriend (die de technische kant van deze shop regelt) heb ik deze webwinkel opgezet.

U kent mij misschien van de bondagewebsite www.touwtjes.tk. Of van het forum en de feesten van BDSM-Next, waar ik een van de oprichters van ben. Indien u mij nog niet kent: aangenaam kennis te maken!

 

 

 

Waarom Niet-Lief?

Er zijn in Nederland best veel (web)winkels die BDSM-spullen verkopen. Waarom weer eentje erbij? Een aantal redenen waarom Niet-Lief anders is dan anderen:

Goede prijs-kwaliteit verhouding - Zoek maar na, en u zult zien dat u bij Niet-Lief voor heel veel producten een lagere prijs betaalt dan in andere (web)winkels. Dit betekent niet dat al onze producten spotgoedkoop zijn: maar wanneer er bij ons een wat hoger bedrag op het prijskaartje staat dan is het de kwaliteit waarvoor u betaalt: niet de merknaam of de mooie mevrouw op het plaatje.

Originele producten - Een paar van de basic-producten komen bij de standaard groothandels vandaan. Maar de meeste producten niet. Niet-Lief streeft er naar een collectie te hebben met heel veel producten die u nergens anders in Nederland zult vinden. Dit doe ik door bij minder bekende groothandels in het buitenland in te kopen. Ook maakt ik een deel van de collectie zelf.

Goede service - Natuurlijk wil ik met Niet-Lief geld verdienen. Maar ik vind het vooral ook leuk om met Niet-Lief bezig te zijn. Dat zult u merken wanneer u bij Niet-Lief bestelt. U kunt altijd terecht voor vragen, bijzondere wensen, en als u iets mist in het assortiment ben ik altijd bereid om te kijken of ik een bepaald product toch ergens voor u kan vinden.

 

 

Niet-Lief Agenda (uw bestelling afhalen zonder verzendkosten!)

 

 

- U kunt op afspraak uw bestelling ophalen in Den Haag, ook in de avonduren. Let op, wij zijn een webshop aan huisadres, geen fysieke winkel. U kunt dus niet zomaar langs komen. 

- Wij staan twee keer per jaar op de KWS (Kinky Warehouse Sale). U kunt daar bestellingen komen afhalen. Ook is het in overleg mogelijk om producten af te halen op de Queertied rope meet.

 

Terug naar boven